2012. április 21., szombat

Rob semmi ellenére nem marad..


PLS:!

Úgy látom, a fantáziátok nem túl nagy, ezért egy kis segítség.

Rob-nak jelenése van egy csatában, melyre lehet, évekre is el kell szabadulnia... A hírt Sarah nagyon nem szívleli, de hírt kap Luke-ról. Miközben Rob távozik, valami történik. A többit tényleg a FANTÁZIÁTOKRA!! bízom.;)

xoxo, B.

2012. április 17., kedd

Bejegyzés


"-Kicsit sem kellemetlen?-mosolyodott el gúnyosan válaszomon. Megragadta derekamat, s behúzott a parkettra, s rögtön beindult egy kellemesen lágy zene, s ő úgy tett, mintha nem tudnám, hogy  Rob fizettet ezért a zenéért. "- Sarah becsukta a naplóját, avagy a királyi feljegyzéseit, mert valami harsonához hasonló hangot hallott, s az ajtaja kinyilt. Rob ált ott gondterhelt arccal.

Na?:) xoxo, B.

Vajon?

Eltelt egy év, s  Luke? Vajon hova tűnt? Egyáltalán él még? Már csak nagyon kevesen foglalkoztak e kérdéssel, nem izgatta őket egy ember élete. Annál jobban izgatta őket egy új ember élete, melyenk szülei nem voltak mások, mint Rob és Sarah. Sarah és Rob nagyon boldogok voltaok, s mindenki szerint, s igazuk is volt, hiszen az országban béke honolt, s Sarah el is feledte a bál rossz emlékét. Csak azt, hiszen Robbal akkor történt a csoda.

xoxo, B.

2012. április 16., hétfő

Csoda:*

Hogy hogy alakult? Egyszerű. Luke nem jelentkezéséből Sarah felé, a táncból, majd az azt követő ölelések, csókok áradatából, ez biztos. A lényeg, hogy hivatalosan is kijelenthetem, Sarah és Rob együtt voltak. Sőt, megtörtént a csoda. A legnagyobb, amelyről egy friss házaspár álmodhat! Mert ők azzá váltak. Luke nem jelentkezett, s mindenki úgy vélte, eltűnt a megélés lehetősége szemeinek...


Folyt. köv, remélem tetszik! xoxo, B.

Fura Fordulat

Akinél kikötött, az maga Rob volt. Régóta szomorították egymást közös környezetükben, és ahogy mondom, szomorították. Rob évek óta szerette Sarah-t, de ő mindig valahol máshol, legtöbbször Luke-nál kötött ki.
Most viszont Sarah csak ált, és ált a Luke-kal megbeszélt helyen, és az érkezése is pontos volt.
Egyszer csak valaki hátulról megfogta a kezét.
-Én szabad vagyok, de csak míg a többi lány fel nem kér.
Sarah ebből már jól tudta, Rob az.Nem akarta mutatni, de ez nem volt annyira kellemetlen neki.
-Fujj. Csak mert a barátod késik, és elszomorít.
Egyezett bele Sarah.

xoxo, B.

Kezdődik(:

KEZDŐŐŐŐŐDIK!
-Lisaaaa!! Ez fájt..Kérlek normálisan fésüld ki a hajamat,
különben.......
-Különben?
-Csak csináld.- morogta az orra alá. Nem akarta századjára kedvenc dadája orrár kötni, hogy régi szerelme, ki ma tér vissza a hadakozásból, Luke is jelen lesz az ő tiszteletére rendezett bálon.
-Na hercegnőm, úgy vélem ön készen áll egy remek bálra, táncra, és egy újabb románcra, mely folytatódik az ön remek életében!- Lisa szavai még sokáig ott motoszkáltak Sarah hercegnő fejében. Az oda vezető úton, és a várakozáson a táncparketten, majd táncolás közben. Csak hogy nem Luke volt a partnere...

Folytatás következik! xoxo, B.

Kicsit más irány..

Kicsit vonatkoztassunk el a Barátságtól-mert igen, nagy betűs szó- és nézzünk meg egy szerelmi háromszög történéseit, mely Barátságból indul...vagy nem?:)
Kis bevezetés:
-Luke: szőke haj, lányok kedvence, örök mosolygós, minden lány álma, az igazi
fehér herceg!
-Rob: Luke ellentéte, annak ellenére hogy legjobb barátok! Fekete haj, sötét
lovagként tudom legjobban jellemezni.
-Sarah: Minden háromszög közepén egy lány van.. Szőke haj, lágy mosoly,minden
férfi álma...De neki vajon ki az álma?

Képekkel illusztrálva, hamarosan érkezik a szerelmi háromszög bonyolult története! xoxo, B.

2012. március 9., péntek

Bevezetés(:

Furcsa dolgok vannak az életbe. Ilyen például a barátság. Csak úgy jön, és csak úgy megy. Van, hogy a barátod tudja csak, hogy mi is neked. A barátod. Van, amikor mindenki tudja, hogy barátok vagytok, mert ez magától értetődik. Van, amikor ezt senki nem nevezi barátságnak, sőt még magad sem, de miután elvesztetted az illetőt, rájössz, hogy a barátod volt.
Az a legfurcsább, amikor ez a dolog, ami két ember között létrejön, nem is barátság. De akkor mi?:-o